Kyoubai

Avaliações e avaliações de filmes

Die volgende video van Roger Ebert wat sy eregraad by die 2004-begin-seremonies aanvaar, word vandag ter ere van Roger se verjaarsdag gepubliseer. Onder die video, wat oorspronklik op YouTube geplaas deur die American film Institute, is ‘n getranskribeer uittreksel van sy toespraak. — die redakteurs
“Die mosie prentjie is die belangrikste kunsvorm wat ooit deur die menslike ras uitgedink is. Dit is omdat dit die kunsvorm is wat meer empatie skep as enige ander. Dit skep ons vermoë om uit ons eie skoene te stap. Een van die merke van die beskawing is om op een of ander manier buite jou eie verstand en jou eie ervaring te stap en te verstaan wat dit is om ‘n persoon van ‘n ander ras te wees, ‘n ander ouderdom, ‘n ander geslag, ‘n ander nasionaliteit, om verskillende fisiese vermoëns te hê, om verskillende oortuigings te hê. En toe ek gaan na die flieks, vir twee uur ten minste, ek het ‘n buite-liggaam ervaring. As die fliek vir my werk, tot ‘n mate, is ek daardie persoon op die skerm. Ek vergeet my sosiale sekerheid nommer, ek weet nie waar ek die motor geparkeer. Ek het ‘n ervaring wat met iemand anders gebeur het, en dit maak my ‘n beter persoon, of dit kan my ‘n beter persoon maak. Ek glo opreg dat goeie films te sien en om belangrike films te sien is een van die mees diep beleefterende ervarings wat ons as mense kan hê. “

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *