Kyoubai

Avaliações e avaliações de filmes

Vir baie van my volwasse lewe die wêreld het gevoel soos dit was ‘n haardrosbreedte heeltemal brand.

My verontwaardiging was ‘n konstante hierdie hele tyd en die enigste dinge wat dit selfs effens streel-Aktivisme, hierdie kunsvorm en die mense wat dit goed oefen. Kuns kan nie die lewe terug te gee, en dit kan nie die polisie en politici dwing om op te tree soos die mens. Blykbaar kan niks. Ek is kwaad elke dag.

Ek wil geregtigheid vir George Floyd en almal wat vermoor is deur die toenemend militariseerde wit uiters makus polisie Force. Ek wil geregtigheid hê. Ek wil hê ons ontaarde is om te verdwyn en neem die hele siek GOP masjinerie met hom. Ek wil my vriende wat seer, wat voel soos hul land is hulle vervolg, om veiliger te voel in die plek wat hulle het hul huis gemaak. Ek wil hierdie tyd ophou om van ons te neem en ons iets te begin gee. Skenk aan die regte oorsake, praat uit, doen wat jy moet om te lewe en te oorleef en voel lewendig en veilige.

Om al die venster se vorige video-essays vir sy die Ongeliefreeks te sien, klik hier

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *